top of page

INFO

Ontdek de Tafeltennis Sensatie van Breda!

Welkom bij de meest bloeiende en opwindende tafeltennisvereniging in Breda! Bij TTV Belcrum draait alles om passie, precisie en plezier. Of je nu een doorgewinterde speler bent of gewoon zin hebt om een nieuwe sport te ontdekken, onze vereniging biedt voor iedereen een plek.

 

Waarom Kiezen Voor Onze Vereniging?

  • Topklasse Training en Coaching: Onze deskundige trainers en coaches staan klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen, of je nu beginner of gevorderd bent.

  • Perfecte Faciliteiten: Train in onze mooie faciliteit met professionele tafels en uitrusting.

  • Gezellige Vereniging: Sluit je aan bij een vriendelijke groep mede-tafeltennisliefhebbers en maak blijvende vriendschappen.

  • Jeugdontwikkeling: We zijn trots op onze jeugdprogramma's die jonge talenten de kans geven om te schitteren.

  • Open Voor Iedereen: Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, vaardigheid of achtergrond.

  • Competitieve Sfeer: Doe mee aan lokale en regionale toernooien of geniet gewoon van vriendschappelijke wedstrijden met medeleden.

Ontdek de snelheid, precisie en opwinding van tafeltennis bij TTV Belcrum. Sluit je aan bij onze vereniging, een omgeving van enthousiaste mensen en beleef tafeltennis op zijn best. Kom Langs en Doe Mee!

 

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze trainingssessies, lidmaatschapsopties en wedstrijd mogelijkheden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de beste tafeltennisvereniging in Breda.

Word lid van TTV Belcrum en laat je passie voor tafeltennis tot leven komen!

bottom of page